Tävlingsprogram

Svenska Golfförbundet utfärdar en skarp rekommendation till golfklubbarna om att folkhälsan, och däri golfens ansvar att motverka smittspridningen, ska stå i fokus. SGF och Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att tills vidare skjuta upp all tävlingsverksamhet. Givetvis en rekommendation som Koberg GK följer. Detta betyder att alla klubbtävlingar under april, maj och juni är inställda. Västergötlands Golfförbunds styrelse tog vid sitt styrelsemöte följande beslut: Allt seriespel och Ladies Tour Deltävlingarna 1, 2 och 3 under april, maj och juni är inställt. Nytt beslut om höstens seriespel och Ladies Tour tas vid styrelsemöte den 2 juni. Juniortävlingar SGF Teen Tour Future 16 maj SGF Tour First Omg 1,2 och 3 Samtliga angivna tävlingar är inställda.