Privatträning

Duff,topp,slice och hook. Det finns många anledningar till att bollen inte går dit du vill.

Att komma till oss och ta en lektion är första steget till att ta golfspelet dit du vill. Oavsett om det är det långa spelet, närspelet eller testa klubbor, så kommer vi att försöka ta just ditt spel till en ny nivå.

Med hjälp utav videoanalys och radarmätaren Flightscope X3 kommer du få en grundlig analys på varför bollen går dit den gör och vad vi kommer behöva göra för att bollen ska börja gå rakare och längre än någonsin.

Jag utgår alltid från dina förutsättningar.

Rätt golfträning ger resultat på lång sikt. Resultaten kommer plötsligt och oväntat så tålamod är en viktig ingrediens i golf. Så länge man vet vad man ska träna på så kommer resultaten att komma. Det är varför jag finns till din hjälp.

Hjärtligt välkommen till en stund med mig!

Lektionspriser 2021

PGA Professional Niclas Lorensson

25 min 400 SEK
50 min 700 SEK

Lektionspaket

Bronspaket

1x50 minuter 4x25 minuter

2000 SEK
2 personer 1100 SEK/pers

Silverpaket

1x50 minuter 6x25 minuter

2700 SEK
2 personer 1500 SEK/person

Guldpaket

1x9 hål spel på banan 3x50 minuter 3x25 minuter

Vi kommer att gemensamt gå igenom vid första tillfället hur vi lägger upp strategin för hur vi ska optimera lektionerna.

4100 SEK
2 personer 2150 SEK/person

Spellektion

Är du en så kallad ”rangespelare”? Slår spikrakt på rangen men när du väl kommer ut på banan fungerar ingenting? Då är en spellektion absolut någonting för dig! Här ser vi vad exakt du gör när det väl gäller och vad som behövs fixas till. Kanske inte är svingen det är fel på? Hur är spelstrategin? Klubbvalet? Vi går igenom allt!

9 hål på banan max 4 personer

Pris 1300 SEK

Grupplektion

1x55 min

Priser:

3–4 personer, 250 SEK/person
5–8 personer, 200 SEK/person
9–12 personer, 175 SEK/person

Boka din lektion, kontakta oss!