Grönt kort

Välkommen på utbildning i den trevliga sporten golf!

Grönt kort 2020

Utbildningen Grönt Kort tar upp tre områden:

• Golfens slag och teknik. Introduktion till golfspelet
  • Golfvett. Genomgång av ”Vett och etikett” i samband med golfspel
  • Golfens regler och definitioner

Utbildningen är baserad på en bok med weblogin, framtagen av Svenska golfförbundet och SISU. Hela utbildningen sker ute på golfklubben.

Vi erbjuder:

1. Teori vid två träffar, vid andra träffen varvas golfregler med uppspel på bana.
  2. Träningstimmar i grupp med vår PRO om golfens praktiska grunder.

Du blir nybörjarmedlem för 2 340kr, då ingår teori, praktik, fria bollar på rangen samt medlemskap med fritt spel på banan. Under kursens gång finns klubbor att låna.

Utbildningen avslutas med en fadderrunda med spel på banan, och sedan erbjuds ”fadderrundor” med spel på banan med personliga faddrar.

Datum för repektive grupp hittar du i kalendern för nybörjare här till höger/under

Deltagarantalet i varje kursomgång är maximerat till 12 st

De två första grupperna är i vår nya Indoor hall! max 6 / Kurs tillfälle.

Vid färre än 6 deltagare, erhåller Koberg rätten att föreslå annan praktisk träningstid.

Anmälan

Vid frågor kontakta Per-Olof Olsson 070-510 19 14 eller Niclas Lorentsson 0520-21 11 18

Du är mycket välkommen som kursdeltagare.