Träningsgrupper 2022

Grupperna nedan kan komma att justeras lite beroende på delatagarantal!

I kalendern till höger (och på fler ställen på hemsidan) kommer ni att se träningstillfällena för de olika grupperna.

Knatteträning / Golfkul

Golfträning och lek för de minsta 5-8år. Här startar golfen i tidig ålder med focus på lek & glädje, att skapa en miljö där barnen tycker det är kul att vara och vill komma tillbaka. Många träningar kommer ledas av våra tävlingsjuniorer & vuxna ledare. Självklart planerade av vår Head Pro.

Alla som är med erhåller en klubb T-shirt.

1 träning/vecka april-Sept med uppehåll under Juli månad.

Kostnad 750:- inkl medlemskap & gröntkort.

Juniorgrupp

Från 9år(eller de som deltagit i golfkul och är mogna för mer instruktion, här börjar vi mer introducera teknik i träningen men fortfarande mycket lek & skoj. Målet med träningen är att alla skall få hcp och kunna spela åtminstone 9hål på banan. Passar bra för de som deltagit i knatteträningen tidigare eller lite äldre som vill börja prova på golf.

Alla som är med erhåller klubb T-shirt

1 träning/vecka med tränare samt 1 ledarledd träning av tävlingsjuniorer el vuxen ledare.

Kostnad 900:- inkl medlemskap & gröntkort (över 12 år tillkommer medlemskap)

Träningsjuniorer

För de som har fått hcp och vill ta golfen till nästa nivå, kanske vill man prova på att tävla på juniortouren i västergötland. Mer teknikträning och målet att börja tävla & spela på riktigt.

Alla som är med skall kunna spela 9hål på banan utan förälder.

Man ställer upp i junior KM

Alla som deltager erhåller klubbpiké

3 privatlektioner/säsong

Möjlighet att få testa på Teen Tour tävling 13års gräns (startavgift ingår)

Träningsläger subventionerat

Man skall vara fullvärdig medlem i Koberg GK

Kostnad 1200:- / år plus medlemskap samt ev touravgift

Tävlingsjuniorer

För dig som spelar aktivt och vill satsa på din golf, spela tävlingar och kanske en framtid som proffs..:)) Hcp krav på 36 gäller för denna grupp samt ett riktigt intresse för tävling & träning. Man ställer upp i Junior KM.

Alla som deltager erhåller klubbtröja samt Piké

2 träningar/vecka med tränare

6 privatlektioner under säsongen

Spel på Teen Tour (startavgift ingår)

Träningsläger på annan ort subventionerat

Behjälpliga i övrig juniorträning som ledare

Man är fullvärdig medlem i Koberg GK.

Kostnad 1500:-/säsong plus medlemskap & touravgift

Kontakta Joakim för eventuella platser!