Program 2021

Under 2021 kommer Koberg GK att erbjuda flera aktiviteter som riktar sig till er yngre medlemmar i klubben, d v s knattar, juniorer och elitjuniorer. Några av aktiviteterna erbjuds utan kostnad, men i några fall utgår en lägre självkostnad.  Motsvarande ungdomar som är medlemmar i Hörlycke GK bjuds in till de flesta aktiviteterna och detta är i linje med det samarbetsavtal inom ungdomssidan som finns mellan klubbarna.

 

Under 2021 planeras följande;

  1. Informationsmöte för föräldrar/ungdomar
  2. Veckoträning
  3. Sommarlovsgolf
  4. Tjejsatsningen
  5. KM
  6. Junior Sunday

 

Extra kommentarer:

 

2: Veckoträning

Med start i vecka 14 startar den vanliga rangeträningen för alla ungdomar. Håll koll i kalendern!

I år kommer vi att lägga mer fokus på att spela på 30/50 banan för knattegruppen och lära mer vad som gäller regler, vett och etikett.

Not: Knattar tilldelas en träningsdag/vecka.

Har ni kompisar som vill följa med och testa på så är dom också varmt välkomna!! Ju fler vi är desto roligare kommer vi att ha!

3: Sommarlovsgolf

Två dagar i golfens tecken med träning, samvaro och spel.

Sommarlovsgolfen riktar sig till er juniorer mellan 6 och 14 år. Kolla i kalendern!

Kostnaden är ej fastställd ännu.

4: Tjejsatsningen

Mer info kommer inom kort!

5: KM

Ni ungdomar med officiellt hcp är givetvis välkomna att anmäla sig till klubbens KM med åldersklasser. Du anmäler dig själv!

6: Junior Sunday

Vid några söndagar under säsongen anordnar vi Junior Sunday, där det är eget spel på 30/50 banan som gäller. Där träffas vi vid puttinggreenen vid klubbhuset och spelar ihop med andra barn så länge du känner för det. Här ser vi gärna att ni föräldrar är ledare och hjälper barnen när de spelar. Anmälningslista och schema kommer finnas vid första tillfället att skriva upp sig på!

 

Även många av de övriga aktiviteterna kommer att förutsätta att ni föräldrar engagerar er på något sätt. Är ni intresserade av att hjälpa till, kontakta Niclas.

 

Ungdomskommittén hälsar alla er välkomna till träning och spel under 2021.