Program 2019

Under 2019 kommer Koberg GK att erbjuda flera aktiviteter som riktar sig till er yngre medlemmar i klubben, d v s knattar, juniorer och elitjuniorer. Några av aktiviteterna erbjuds utan kostnad, men i några fall utgår en lägre självkostnad. Motsvarande ungdomar som är medlemmar i Hörlycke GK bjuds in till de flesta aktiviteterna och detta är i linje med det samarbetsavtal inom ungdomssidan som finns mellan klubbarna.

Under 2019 planeras följande;

1. Inomhusträning under vintermånaderna
  2. Informationsmöte för föräldrar/ungdomar
  3. Träningshelg för knattar resp. ungdom/elit
  4. Sommarträning
  5. Sommarlovsgolf
  6. Tjejsatsningen
  7. Junior-KM

Extra kommentarer:

1: Inomhusträning i vår nya inomhushall Indoor

Inleds i januari och pågår in i mars. Inomhusträningen är tillgänglig för äldre juniorer.

4: Utomhusträning

Med start i vecka 16 startar den vanliga rangeträningen för alla ungdomar. Håll koll i kalendern!

Not: Knattar tilldelas en träningsdag/vecka.

5: Sommarlovsgolf

Två dagar i golfens tecken med träning, samvaro och spel.

Sommarlovsgolfen riktar sig till er juniorer mellan 6 och 14 år. Kolla i kalendern!

För deltagande i Sommarlovsgolfen är kostnaden på 200:- per deltagare.

6: Tjejsatsningen

I samarbete med Hörlycke GK, Ekarna GK och Onsjö GK ordnar klubben en satsning på er tjejer; yngre och äldre juniortjejer. Vid fyra tillfällen inbjuds ni tjejer i klubbarna till en träff som omfattar träning, spel och social samvaro. Fika och lunch ingår utan kostnad. Tider för 2019 kommer inom kort!  (Ekarna),  (Onsjö), (Koberg) och (Hörlycke). Mer detaljer kommer senare.

7: KM

Ni ungdomar med officiellt hcp är givetvis välkomna att anmäla sig till klubbens KM med åldersklasser. Du anmäler dig själv!

8: Junior-KM

Den xx augusti anordnar klubben ett Junior-KM. Ungdomar med officiellt hcp spelar 18 hål på banan (start 1400) och ni ungdomar utan officiellt hcp tävlar på 30-/50-banan (start 1400).

I samband med Junior-KM bjuder klubben på enklare lunch före start. Ingen startavgift utgår.

Ungdomskommittén hoppas att många av er klubbens drygt 100 juniorer tycker att programmet är lockande och att ni anmäler er. Om det blir ett stort antal anmälda kan vi komma att begränsa deltagarantalet (”Först till kvarn …..”).

Många av aktiviteterna kommer att förutsätta att ni föräldrar engagerar er på något sätt. Är ni intresserade av att hjälpa till, kontakta Niclas.

Ungdomskommittén hälsar alla er välkomna till träning och spel under 2019.