Tävlingsveckan

Välkommen till Koberg GK:s tävlingsvecka!

Gå in och anmäl er till dessa roliga tävlingar och var med i gemenskapen, alla kan delta!

Söndag 28 juli

Golfresan OnTour kommer till Koberg!

Sveriges stora tävlingsturné för amatörgolfare. Arrangeras av golfresan.se. 2-mannalag greensome, 6 utslag var, 6 utslag är valfria, EGA. Åldersgräns 18 år. Mer info.

Måndag 29 juli

Bättre läge

En singletävling i två klasser med bättre läge! För A-klassen blir det slaggolf och för B-klass poängbogey.

Tävlingen sponsras av Skandiamäklarna i Trollhättan, det självklara valet när du vill hitta ett bättre läge för ditt boende. Kontoret är centralt placerat vid torget i Trollhättan på Kungsgatan 47. Här finns Kristhina, Angelica och Åsa redo för att hjälpa dig med din fastighetsaffär!

Tisdag 30 juli

En färgstark och häftig tävling

Tävlingsformen är Texas scramble, som är en variant av vanlig scramble.

Laget består av tre spelare. Alla tre slår ut varsin boll från tee. Därefter väljer laget från vilken bolls läge de vill fortsätta spela och markerar denna. Sedan placerar spelarna i valfri ordning sina bollar inom 15 cm från detta läge, och dock inte närmare hålet och spelar sina slag. Samma förfarande gäller även på green. Skillnaden från vanlig scramble är att den vars boll man väljer får inte slå det följande slaget.

Tävlingen sponsras av

Colorama. Butiken finns på Håjum, Faktorsgatan 8 i Trollhättan. Här hittar du ett brett sortiment av färg, tapet, kakel och golv samt en kunnig personal som hjälper dig hitta rätt.

Staples. Butiken hittar du på Kardanvägen 10 i Trollhättan. Världens största företag för kontorsmaterial. Här hittar du papper och kontorsmaterial, toner och bläck, datortillbehör och kontorsmaskiner, samt möbler, inredning och mycket mycket mer.

Onsdag 31 juli

Det ska va gott å Leva

2-mannascramble

Huvudsponsor Majo Bar och Best Western Hotel.

Priser i form av Bar/Restaurantkuponger m.m.

Även priser från klubb å shop

Prisutdelning på Majo Bar på em/ kvällen. I startavgiften ingår Tapas å dryck.

Torsdag 1 augusti

Gott o Blandat

Spelsättet för tävlingen är:

Hål 1-6: Bästboll
Hål 7-12: Greensome
Hål 13-18: Foursome

Huvudsponsorer är Alberts (supe för två 1600 SEK), Nova Mat & Möten (Lunchkuponger 500 SEK) och Koberg Vilt med en stor kasse blandat godis.

Allt i matens tecken, men dessutom andra priser i form av Greenfeebiljetter, Presentkort i Shopen etc.

Lördag 3 augusti

Denna underbara golfvecka avslutas med KM åldersklasser för alla Kobergs medlemmar.

Ni hittar mer information om tävlingarna och anmäler er på Min Golf! Ses snart!