Sommargreener!

På långfredag kl. 10 öppnar vi!

Två av våra greener behöver lite mera tid så på hål 3 och 15 kommer vi spela på vintergreen ett litet tag till.

För att slippa spela på tråkiga mattor från tee kommer vi använda vissa delar av teerna under en längre tid i början, vänligen respektera detta och slå därifrån även om det är slitet. Några tee kan dessutom placeras bredvid tee på klippt gräsyta så allt kanske inte är som det brukar men vi ber er att ha överseende med detta ett litet tag!

Tänk också på att växtligheten inte är på topp så här tidigt på året, banan är dessutom något blöt, så var extra noga med att laga nedslagsmärken, återplacera uppslagna torvor och ta hand om vår bana!

Golfbilar hyr vi endast ut till spelare med läkarintyg under starten av säsongen. I övrigt så kommer vi i år att lägga ut krattorna i bunkrarna igen– MEN det är helt frivilligt att använda dessa just nu! Vi tror ändå att en hel del spelare tycker detta är bra och då kommer vi att få lite snyggare spelytor under säsongen.

Tidsbokningen öppnar torsdag kl. 09.00 och första bokningsbara tid är 10.00 varje dag i början, allt för att ta höjd om det blir någon mer frostnatt. Övrig tid gäller bollränna men tänk på att frostiga greener ej får beträdas och har man bollränneplats och klockan blir 10.00 har bokade tider förtur ut. OBS PÅ LÅNGFREDAG ÖPPNAR BANAN 10.00 ingen bollränna!

Även vår restaurang öppnar under helgen med ett begränsat men som alltid bra sortiment ändå..:))

Glöm inte en liten fika när ni svingar loss!

Öppettider kansli & shop

Välkomna till en ny golfsäsong Helena, Morgan och Petur med all personal på Koberg GK!

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Veteran-Times 2021 2021-04-09
Sommargreener! 2021-03-31
Grand opening shop 2021-03-31
Nu rensar vi dike å dammar 2021-03-18
Uppdaterade lokala regler 2021-03-05