Storslam för Kobergs damer

Seriespelsfinalerna DM, D60, D70 i Västergötlands GF, avgjordes på Alingsås GK den 6 sept.2015. Lag som deltog; Onsjö GK, Falköpings GK, Skövde GK, Borås GK, Kinds GK.

D70 -laget från vänster: Gun Karlsson, Margareta Stenör Moberg, Kerstin Hoff, Margareta Pettersson, Sylwia hedlund

En kylig morgon för D60 som startade först, men vädret blev allt bättre.

Segrande lag D 60 från Koberg GK : Evelyn Fransson, Viviann Berg, Britt Holmin, Christina Pettersson och Eva Karlsson.

Lag DM vanns av Koberg GK : Christina Pettersson, Eva Karlsson och Britt Holmin.

Segrande lag D 70 Koberg GK: Margareta Pettersson, Sylwia Hedlund, Gun Karlsson, Margareta Stenör och Kerstin Hoff.

Dessutom blev Margareta Pettersson Koberg GK DM mästare i VGF.

Man kan väl säga att Kobergs damer hade" golfbollen med sig".