Tävlingsveckan, UPPDATERAD!

Välkommen till Koberg GK:s Tävlingsvecka!

Årets tävlingsvecka är nu upplagd på Min Golf. Gå in och anmäl er till dessa roliga tävlingar och var med i gemenskapen, alla kan delta!

Söndag 29 juli – Golfresan OnTour

Golfresan OnTour kommer till Koberg!

Sveriges stora tävlingsturné för amatörgolfare. Arrangeras av golfresan.se. 2-mannalag greensome, 6 utslag var, 6 utslag är valfria, EGA. Åldersgräns 18 år.  Mer info: www.golfresan.se/ontour.

Måndag 30 juli – Ett bättre läge

En singletävling i två klasser med bättre läge! För A-klassen blir det slaggolf och för B-klass poängbogey.

Tävlingen sponsras av Skandiamäklarna i Trollhättan, det självklara valet när du vill hitta ett bättre läge för ditt boende. Kontoret är centralt placerat vid torget i Trollhättan på Kungsgatan 47. Här finns Kristhina, Angelica och Åsa redo för att hjälpa dig med din fastighetsaffär!

Tisdag 31 augusti – En färgstark och häftig tävling

Tävlingsformen är Texas scramble, som är en variant av vanlig scramble. Laget består av tre spelare. Alla tre slår ut varsin boll från tee. Därefter väljer laget från vilken bolls läge de vill fortsätta spela och markerar denna. Sedan placerar spelarna i valfri ordning sina bollar inom 15 cm från detta läge, och dock inte närmare hålet och spelar sina slag. Samma förfarande gäller även på green. Skillnaden från vanlig scramble är att den vars boll man väljer får inte slå det följande slaget.

Tävlingen sponsras av:

Colorama, butiken finns på Håjum i Trollhättan. Här hittar du ett brett sortiment av färg, tapet, kakel och golv samt en kunnig personal som hjälper dig hitta rätt.

Staples  hittar du på Kardanvägen 10 i Trollhättan. Här hittar du papper och kontorsmaterial, toner och bläck, datortillbehör och kontorsmaskiner, samt möbler, inredning och mycket mycket mer.

Onsdag 1 augusti – Det ska va gott å leva

Denna 2-manna scramble börjar med en shotgunstart kl 9.00. Prisutdelningen har vi efter utförd tävling på MAJO, Polhemsgatan 6. Vi träffas kl 18.00, för att fira segrarna och hylla alla som kom runt i behåll. I priset ingår buffé med ett glas dryck.

Tävlingens sponsor är MAJO. Dem finner man mitt i centrum när man är sugen på en god tapas.

Fredag 3 augusti – Fredagsmys med kvalité

Fira fredagsmys på rätt sätt med en fyrboll/bästboll som spelas i en klass.

Sponsorer för tävlingen är Alberts och Nova Mat och Möten. Den här tävlingen har priser med mycket smak!