Medlemsträning

Som medlem erbjuds du olika träningar.

Brukar du ta en lektion och därefter slarva med träningen? Nu kan du få uppföljning och kontrollera att du inte faller tillbaka till gamla vanor! Dessutom blir träningen mycket roligare än om du står där själv!

Allmän öppen träning

Du som medlem erbjuds  allmän öppen gruppträning under Pro:s ledning vid två tillfällen per vecka, håll koll i kalendern! Ingen anmälan behövs och träningen är kostnadsfri – så kom i tid!

Praktisk träning för dig med hcp 27-54

Du som har hcp 27-54 erbjudas fem timmars praktisk träning med Pro vid tre tillfällen, håll koll i kalendern! För denna träning är det begränsning av platser, så anmäl dig i tid!
Du som medlem erbjuds detta till en kostnad av 300kr.

Anmälan görs till kansliet på e-mail eller
0520-21 11 10. Vid anmälan skriv namn och golf-id.

Samtidigt arrangerar vår medlemskommitté organiserade fadderrundor och det finns också möjlighet att få en personlig fadder för att man ska känna sig trygg och välkommen till Koberg.

Varmt välkommen!