Boende

Här är några alternativ som vi på Koberg GK kan erbjuda.

Bo billigt direkt vid banan

5 stugor 20 bäddar nära klubbhuset.

Perfekt för t.ex. träningsläger och konferens

Golfpaket

Logi (min. 2 pers per stuga). Egna lakan medtages.Greenfee (18 hål), frukost, dagens lunch (får avräknas med 60:- mot à la carte).
I två av stugorna (4-5) är det tillåtet att ha med husdjur.

Pris 625 kr/pers (ej reducering för Västgötagreenfee eller andra rabatter)

Hyra stuga (ej golfpaket) 500 kr per natt.

Under lågsäsong (kalla) årstiden tillkommer en uppvärmningskostnad om 100:- per natt.

Husbil/ husvagnsplatser

Husvagnsparkeringen utökades 2014 med ytterligare c:a 700 kvadratmeter. Vi har nu 16 elplatser för uppställning av  husbil eller husvagn. Nära till 1a och 10e tee samt klubbhus och övningsgreener.

Albert kök, hotell & konferens

Trollhättans skönaste läge!

Albert golfpaket

Ett bekvämt paket för er som älskar golf. Boende i dubbelrum med frukost och greenfee. På kvällen sitter ni och njuter av en välkomponerad 3-rättersmeny och sedan övernattar ni i ett av våra smakfullt inredda dubbelrum.

Pris: 1 395 kr / pers & dygn
Enkelrumstillägg: 400:-/natt
Tillägg för svit (Leopoldsviten): 750:-/p

Best Western Hotel Trollhättan

Ett prisvärt hotell som har ett perfekt läge mitt i centrum med bra parkeringsmöjligheter i angränsande parkeringshus.
Vi har en egen Tapas restaurang där du även äter vår underbara frukost. Runt hörnet erbjuds ett stort utbud av nöjen och affärer. Fina och bra träningsmöjligheter finns på gångavstånd. Hotellet har gratis trådlöst internet. Många av våra rum är renoverade till modern standard. Alla gäster bjuds på eftermiddagskaffe/te med kaka.
Vi ser fram emot att få hälsa er hjärtligt välkomna till BEST WESTERN Hotel Trollhättan.

Golfpaket:

745 kr per person inklusive boende i dubbelrum med frukostbuffé och greenfeebiljett.
995 kr per person  med middag (tappasrätter) + kaffe

Clarion Collection Hotel Kung Oscar

År en hotellpärla i centrala Trollhättan. Bo i lugna kvarter och ha samtidigt nära till butiker, restauranger och tågstation. Vi älskar att trippla så hos oss är alltid frukost, Afternoon Sweets och Tonights Special är inkluderat i priset. Varmt välkomna!

Golfpaket – 1 natt med greenfee

Pris: från 1 095:- per person

Paketet inkluderar: logi i dubbelrum en natt, ”efter rundan” öl alt vin, en greenfee, kvällsmat samt frukostbuffé.

Bokning görs per telefon Tel: 0520 - 470 470 alt epost: cc.kungoscar@choice.se

Grand Hotel Alingsås

Välkommen till mysiga Kaféstaden Alingsås och anrika Grand Hotel. Efter rundan lockar hotellet med en drink i loungen, relax i bastun och god mat hos oss eller på någon av stadens trevliga krogar. Hotellet har 112 rum i varierande storlekar.

Alingsås är riktigt mysigt och vi kan rekommendera shoppingen i stadens personliga butiker och ett kafébesök får man inte ha missat efter en vistelse hos oss.

Golfpaket – 1 natt med greenfee

Pris: från 995:- per person

Paketet inkluderar: logi i dubbelrum en natt, ”efter rundan” öl alt vin, en greenfee samt frukostbuffé.

Köp till! Tre-rätters middag 395:- , extra greenfee 350:-

Quality Hotel Vänersborg

Som gäst hos oss välkomnas du alltid av ett leende och en atmosfär av avspändhet och lättsamhet. Hotellet ligger 2 km från centrum. Fina promenadvägar längs vattnet ner till centrum. Cyklar finns att låna.
På kvällen avnjuter ni en utmärkt god middag i vår restaurang eller kanske bara koppla av med en drink i vår bar eller utomhus servering.
Vi har egen relax med inomhuspool och bastu med anslutande altan. Efter golfrundan kan ni spela boule, kubb, eller bara relaxa i vår motionsanläggning. Det finns även spa med floating, massage, hudvårdsbehandlingar, detox samt en proffsig frisörsalong på hotellet. (tidsbokning),

Golfpaket:

725 kr per person i dubbelrum inklusive frukostbuffè, en greenfee, fri stor parkering, relax.

970 Kr per person i dubbelrum. Förutom ovanstående ingår en 2 rättersmiddag på kvällen med kaffe samt mellanmålspåse  (ex dricka, kexchoklad, frukt)

Möjlighet att köpa till en extra natt med extra greenfeebiljett.

Ronnums Herrgård

Golf-Standard

Del i dubbelrum, Herrgårdsfrukost och Green Fee

Pris från: 995 kr/person

Golf-Superior

Del i dubbelrum, 3 rätters middag alt Herrgårdens buffé och dessert, 1 öl/vin samt Herrgårdsfrukost

Pris från: 1425 kr/person

Enkelrumstillägg: 300 kr/natt
Svittillägg: 300 kr/person
Extra Greenfee: 360 kr/person

Scandic Swania

Bo bekvämt mitt i stan med tillgång till Trollhättans hela nöjes- och shoppingutbud runt knuten och med endast 20 minuters bilfärd till Koberg GK.

I priset ingår övernattning, greenfee samt en stor frukostbuffé. Slappna av i vår pool och bastu på kvällen eller varför inte ytterligare ett träningspass i vårt nya gym. Avsluta kvällen i vår restaurang och njut av kvällssolen på vår stora uteservering.

Golfpaket från 715:- per person i delat dubbelrum.
Extra geenfee: 300:- Enkelrumstillägg: 200:- Superiorrumstillägg: 200:-