Tävlingsveckan

Välkommen till Koberg GK:s tävlingsvecka!

Årets tävlingsvecka är nu upplagd på Min Golf. Gå in och anmäl er till dessa roliga tävlingar och var med i gemenskapen, alla kan delta!

Söndag 30 juli

Golfresan OnTour kommer till Koberg!

Sveriges stora tävlingsturné för amatörgolfare. Arrangeras av golfresan.se. 2-mannalag greensome, 6 utslag var, 6 utslag är valfria, EGA. Åldersgräns 18 år. Mer info.

Måndag 31 juli

En singletävling i två klasser med bättre läge! För A-klassen blir det slaggolf och för B-klass poängbogey.

Tävlingen sponsras av Skandiamäklarna i Trollhättan, det självklara valet när du vill hitta ett bättre läge för ditt boende. Kontoret är centralt placerat vid torget i Trollhättan på Kungsgatan 47. Här finns Kristhina, Angelica och Åsa redo för att hjälpa dig med din fastighetsaffär!

Tisdag 1 augusti

En 2-mannalag greensome, 6 utslag var, 6 utslag valfria.

Vill du ha lite mer färg i tillvaron? Då besöker du tävlingens sponsor Colorama. Butiken finns på Håjum, Faktorsgatan 8 i Trollhättan. Här hittar du ett brett sortiment av färg, tapet, kakel och golv samt en kunnig personal som hjälper dig hitta rätt.

Onsdag 2 augusti

Missa inte denna spännande tävling! En 3 manna Texas Scramble för trevlig variation. Tävlingsformen går ut på att alla tre spelare i laget slår ut varsin boll från tee. Därefter väljer från vilken bolls läge de vill fortsätta spela och markerar denna. Sedan placerar spelarna i valfri ordning sina bollar inom 15 cm från detta läge, och dock inte närmare hålet och spelar sina slag. Samma förfarande gäller även på green. Skillnaden från vanlig scramble är att den vars boll man väljer får inte slå det följande slaget.

Tävlingens sponsor är Circle K på Lasarettsvägen i Trollhättan. Du når en extra mile med deras bränsle men här kan du även boka släp, hyrbil eller tvätta av dammet på motorhuven.

Torsdag 3 augusti

Denna veckans Veterantävling är Inslaget där A-klassen spelar slaggolf och B-klassen poängbogey. Tävlingen ingår i Order-of-Merit.

Fredag 4 augusti

Här kommer Fredagsmys med kvalité. Dagen inleds med en 2-manna scramble med shotgun start kl 10.30. Efter rundan väntar en två rätters middag med dryck. Drycken presenteras av Mia Johnson från Munskänkarnas Trollhättesektion. Alkohol-fritt alternativ finns för tävlande under 18år samt de som önskar. Detta anges i mail till Munskänkarna i samband med anmälan.

Sponsorer för tävlingen är Alberts, Nova Mat & Möten, Majo och Clarion Collection. Den här tävlingen har priser med mycket smak!

Lördag 5 augusti

Denna underbara golfvecka avslutas med KM åldersklasser för alla Kobergs medlemmar.

Ni hittar mer information om tävlingarna och anmäler er på Min Golf! Ses snart!