Föräldramöte knattar/juniorer

Information om Juniorkommitténs verksamhet under 2018

Alla föräldrar till barn/ungdomar som vill delta i de aktiviteter som juniorkommittén anordnar under 2018 är välkomna!

Under 2018 planerar vi att erbjuda flera olika aktiviteter med inriktning på golf för riktigt unga spelare och för de som kommit en bit på vägen med sitt golfspel. Juniorkommittén kommer att erbjuda;

• Sedvanlig träning på rangen och övningsområden för alla juniorer, anpassat till olika åldersgrupper och spelarnivå
  • En träningshelg i slutet av april
  • Två dagar sommarlovsgolf strax före midsommarhelgen
  • En speciell Tjejsatsning i samarbete med några klubbar i vårt närområde
  • Klubbmästerskap för juniorer
  • Eventuellt en familjedag med tävlingsinslag i slutet av augusti.

Vid mötet kommer vi att ge er mer information om dessa aktiviteter och lyssna på era åsikter och önskemål.

Några av aktiviteterna kommer att kosta ett mindre belopp för att täcka matkostnader. Deltagande förutsätter medlemskap i Koberg GK. Genom vårt samarbete med Hörlycke GK är deras yngre medlemmar också välkomna att delta.

Vi kommer också att informera om vad som föräldrar kan ställa upp med. När flera unga spelare kommer samman måste vi ha ett antal föräldrar som medverkar och ”håller ordning” och hjälper de yngre.

Vi ber alla Kobergföräldrar att också sprida detta bland andra golfspelande familjer som ännu inte är medlemmar i Koberg GK. De är välkomna att delta för att kanske se att vuxna och deras barn bäst hör hemma på Koberg GK. Vi har ett brett utbud av aktiviteter, bra träningsområden och en härlig och välkomnande stämning i klubben.

Vid mötet deltar vår klubbchef Helena Vinnerholt och Juniorkommittén.

Vi ber dig att anmäla dig senast den 11 mars, 2018 (mail till intendent@koberggk.se).

Plats: Klubbhuset

Klubben ordnar fika